Partnerschappen

Ga naar de inhoud
 

Partnerschappen

Stichting AED De Kwakel
Gepubliceerd door Het Bestuur in Mededelingen · 23 februari 2020
Partnerschap aangevraagd met de Hartstichting en HartslagNu.
 
Nadat de verschillende AED groepen uit de regio ons zijn voorgegaan, hebben wij (Stichting AED De Kwakel) nu ook het partnerschap aangevraagd met de Hartstichting en in parallel ook met HartslagNu.
 
Als Stichting AED De Kwakel blijven wij onze eigen identiteit behouden maar kunnen wel gebruikmaken van de services van de beide organisaties. Een voordeel hiervan is dat wij nu mee kunnen praten over de ontwikkelingen van beide organisaties ten aanzien van de AED Groepen en de burgerhulpverlening in de toekomst.
 
Wat verandert er voor onze vrijwilligers van Stichting AED De Kwakel?
Voor ons verandert er eigenlijk niets. We worden nog steeds opgeroepen via de HartslagNu App, per sms en voor zolang het nog duurt via de pagers.
 
Ook onze lesavonden blijven wij houden bij KDO en ook blijven we oefenen met de Ambulance Dienst Amsterdam, Stichting AED Uithoorn en de Brandweer.
 
Het enige wat er feitelijk verandert, is dat wij als Stichting bestuur het beheer krijgen over de AED’s en de vrijwilligers uit De Kwakel, die zijn aangemeld bij HartslagNu. Dit kan voor onze stichting zeer prettig zijn omdat we dan een inzicht krijgen wie we eventueel kunnen verwachten bij een oproep van HartslagNu. Wij kunnen nu ook gebruikmaken van de door HartslagNu en de Hartstichting beschikbaar gestelde reclame.
 
Wij willen proberen om de mensen die zich bij HartslagNu hebben aangemeld en die geen vrijwilliger bij ons zijn, in te lijven als vrijwilliger bij de Stichting AED. Hierdoor zou de kwaliteit die wij nastreven op een verantwoord niveau kunnen blijven.
 
Bestuur Stichting AED De Kwakel


 Stichting AED De kwakel is partner van HartslagNu  
Terug naar de inhoud