Stem Op Stichting AED De Kwakel

Gepubliceerd door Het Bestuur in Stichting Nieuws · 15 januari 2017
Bloeiende Ledenbank Actie
Stichting AED De Kwakel heeft zich aangemeld voor de Bloeiende Ledenbank Actie van de Rabobank.
Daar wordt jaarlijks een bedrag uit de winst (Coöperatief Dividend) door Rabobank Nederland toegevoegd aan het Rabobank Regio Schiphol Coöperatiefonds. Dit fonds is bedoeld om lokale ideeën te steunen die daadwerkelijk iets betekenen binnen de Samenleving.
Ieder jaar heeft Rabobank Regio Schiphol een extra actie om conform haar Coöperatieve gedachtengoed een deel van die winst te gebruiken on initiatieven te ondersteunen waar onze lokale samenleving van Profiteert: de BLOEIENDE LEDENBANK ACTIE. Het totaal beschikbaar bedrag voor deze Bloeiende Ledenbank Actie is 60.000 Euro en er zijn jaarlijks ongeveer 300 stichtingen  of verenigingen ingeschreven.

Waarom is uw stem geld waard?
Wanneer u lid bent van de Rabobank, dan kunt u een stem op ons uitbrengen.
Hoe meer stemmen wij ontvangen van de Rabobank leden hoe meer geld aan onze Stichting zal worden geschonken door deze Bloeiende Ledenbank Actie

Heeft u dit stukje gelezen dan vragen wij u om dit door te geven aan iedereen die u kent.
iedere stem van een Rabobank lid levert ons geld op.

Bij voorbaat dank voor uw Stem!!
Bestuur Stichting AED De Kwakel

Stichting AED De kwakel is partner van HartslagNu