Nieuwe Pagers

Gepubliceerd door in Sponsor Nieuws · 1 april 2015
Nieuwe pagers door schenking Kwakelse Veiling.
Als stichting met alleen maar vrijwilligers die zich 24 uur per dag en 7 dagen in de week ten diensten stellen van de Kwakelse gemeenschap zijn erg afhankelijk van pagers. De oproep van de Meldkamer 112 geschied via een pager oproep.
De Stichting AED De Kwakel heeft een verzoek ingediend bij de Kwakelse Veiling voor een bijdrage om 7 pagers incl. programeer unit te kunnen aanschaffen. De nieuwe pagers worden gebruikt op bestaande pagers met een defect te vervangen.
De Kwakelse Veiling, welke het vrijwilligerswerk en de verenigingen binnen de Kwakelse gemeenschap steunt door de opbrengst van de Jaarlijkse veiling te verdelen over de aanvragen van die vrijwilligers en verenigingen.
Ons verzoek werd gehonoreerd en wij mochten 1000 euro in ontvangst nemen.

Stichting AED De Kwakel bedankt het bestuur van De Kwakelse Veiling voor de schenking die het mogelijk heeft gemaakt om de pagers te kunnen aanschaffen.