Gezamelijke oefenavond

Gepubliceerd door in Mededelingen · 26 maart 2015
Beste vrijwilligers van Stichting AED De Kwakel,

Op 3 juni a.s. is er een speciale gezamenlijke oefenavond waaraan de Ambulancedienst Amsterdam, Brandweer Uithoorn en De AED Stichtingen van De Kwakel en Uithoorn aan deelnemen.
Tijdens deze avond zullen er de verschillende aspecten behorende bij een “reanimatie uitruk” worden behandeld. Ook zal er flink geoefend moeten worden. Het doel is tweeledig namelijk het kennis maken met de verschillende vrijwilligers en beroeps -organisaties en het optimaliseren van de samenwerking tussen deze organisaties tijdens een reanimatie.
Het belooft een zeer interessante avond te worden. Een echte aanrader.

Deze speciale oefenavond begint om 19:30 in de Kazerne van de Brandweer Uithoorn en wij verzoeken jullie ruim op tijd aanwezig te zijn.
Ook wijzen wij jullie er nog een keer op dat als je verhinderd bent voor het bijwonen van een oefenavond dat je een afmelding via de website doet. Wij kunnen er dan rekening mee houden met de indeling van de avond.

Met vriendelijke groet