Beëindiging Test met TrueCPR

Gepubliceerd door in Mededelingen · 20 januari 2014

Vanaf 20 januari jl. zal er tot nader order geen gebruik meer gemaakt worden van de TrueCPR.

Dr. Koster en Arrest hebben de test periode per direct afgesloten. Zij hebben Ambulancedienst Amsterdam de opdracht gegeven om deze apparaten te verzamelen. Die gaan terug naar de fabrikant waar ze worden uitgelezen. De uitgelezen
data/informatie zal aan Dr. Koster en Arrest gegeven, die het zullen analyseren.

Het is nog niet bekent wanneer het resultaat wordt gepubliceerd en ook niet of we in de toekomst nog gebruik gaan maken van de TrueCPR. Dit is afhankelijk van het testresultaat eb de conclusies getrokken uit de gebruikerservaringen.
Met dank namens Dr. Koster, Ambulancedienst Amsterdam en Arrest voor onze medewerking gedurende de testperiode van de TrueCPR.

De TrueCPR is ondertussen al uit de AED-kast aan de Drechtdijk weggehaald en deze is ook al opgehaald door Ambulancedienst Amsterdam.